Header Graphic
 

Over Life Alignment

Richard HereijgersMijn naam is Richard Hereijgers. In 2002 ben ik begonnen met Life Alignment Coaching in Eindhoven.

Na mijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven heb ik vier jaar gewerkt als ingenieur. In die tijd heb ik diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit gevolgd. Het werd voor mij steeds duidelijker dat mijn passie ligt bij werken met mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In 2000 ben ik gestopt met mijn loopbaan in de techniek en heb ik de gelegenheid gehad voor een omscholing tot loopbaanbegeleider. Deze eigen ervaring van het maken van een loopbaanswitch is essentieel geweest om nu anderen te kunnen begeleiden in hun loopbaan.

In de afgelopen 16 jaar heb ik vele mensen begeleid bij het vinden van hun levensmissie, bijpassend werk en opstarten van eigen praktijk.

Praktijk Levensmissie coachingHet coachen van mensen is een van de mooiste dingen die ik doe. Ik luister graag naar mensen en heb voor iedereen en elke situatie begrip. Ik vind het mooi om het potentieel in iemand te zien en aan te moedigen.

Sinds 2010 ben ik naast coaching bezig met een eigen concept op het gebied van soundhealing. Dit blijkt ook erg goed te combineren met massage.

Hiermee komt er in de praktijk steeds meer nadruk te liggen op het ondersteungen van ontspanning, iets waar in de huidige maatschappij veel behoefte aan is.

 
Missie
Life-Alignment ondersteunt mensen met coaching, soundhealing en massage om te ontspannen, terug bij zichzelf te komen en inspireert mensen om hun levensmissie te laten ontvouwen.